Luovuttaminen ei ole väärin

15.07.2022
Päästä irti
Päästä irti

Joskus on parempi vaan antaa asioiden olla, pään hakkaaminen seinään ei auta, Oikeassa kohti luovuttaminen on viisautta. Meidät on opetettu siihen, että asioiden eteen pitää taistella, yrittää uudestaan ja uudestaan ja luovuttaminen on väärin.

Emme ymmärrä, että jos jokin asia ei muutu yrityksistä huolimatta, on koitettava jotain muuta keinoa tai lopulta luovuttaminen on kuitenkin omalle mielelle ja keholle parempi vaihtoehto, Aina kun me luovutaan vanhasta, vaikka se tekee joskus ihan helvetin kipeää ja tuntuu että elämä loppuu siihen, se onkin meille siunaus ja uusia asioita, parempia tuodaan meidän eteen. Jos me emme irtaudu vanhasta, on se sitten työ, ihmissuhde, materia, mikä tahansa, emme pääse eteenpäin.

Meidän elämän tarkoitus on päästä eteenpäin, kasvaa ihmisinä, jotta voimme saada onnellisuuden ja mielenrauhan, hyvät rakkaudelliset oman arvoiset ihmissuhteet ja työn ja ELÄMÄN, joka on meille merkityksellinen. Joten jos junnaat samassa tilanteessa ja tuntuu että mikään ei muutu, muuta se itse toimimalla toisin tai vaan luovuttamalla, jos tilanne on ollut kauan sietämätön. Luovuttaminen oikeassa kohtaan ei ole väärin, se on vain uskomus joka meihin on opetettu pienestä asti.

Sinä voit itse muuttaa tämän, ei kukaan muu.