Olet tärkeä - Sinulla on oikeus Onnellisuuteen

Palvelut Kokemusasiantuntijatuokio

Keskustelutuokio Sinun sekä tarinasi tueksi.

Vertaistukea, keskusteluapua sekä pohdintoja yhdessä, mitkä voisivat olla sinun avaimesi lukkojesi aukaisemiseen ja eteenpäin menemiseen. Jokaisen meistä, päätökset muutoksista ja asioista on tehtävä aina itse,  joskus toisen näkökulma tai kokemus voi kuitenkin auttaa ratkaisemaan isojakin lukkoja.

Tuokion voimme pitää netin kautta teamsissa tai lähitapaamisella.

Ensimmäinen tutustumistapaaminen pidetään kuitenkin aina lähitapaamisena, tämän jälkeen voimme jatkaa halutessasi verkkotapaamisella.

Lähitapaamiset pidämme rentoina ja kotoisina, voimme vaikka kahvitella luonnossa, jos kelit sallii.

Ensimmäinen käynti on 60 min. jonka jälkeen tapaamiset ovat 45 min. Tapaamiskertoja voi olla yhdestä kerrasta, niin moneen kuin tarve vaatii.

Mielelläni tulen myös erilaisiin tapahtumiin ja ryhmiin keskustelemaan kokemusasiantuntijuudesta sekä omista kokemuksistani ja matkastani eheytymiseen.

Täältä pääset tutkimaan, onko jokin kokemukseni sellainen jossa voin olla tukenasi ja keskustella aiheesta ja niiden eteenpäin viemisestä.

.


Kokemusasiantuntijuudesta:

Kokemusosaamisella tarkoitetaan kokemuksen tuomaa ymmärrystä ja tietoa, jota hyödynnetään toisten ihmisten auttamiseksi, tukemiseksi tai heidän auttamis- ja osaamisvalmiuksiensa lisäämiseksi.

Kokemusasiantuntija on henkilö, jolla on omakohtaista kokemusta joko sairastavana, kokeneena, toipuneena, kuntoutuvana, palveluita käyttäneenä tai läheisenä/omaisena. Kokemusasiantuntija tietää, mikä häntä on auttanut ja mitkä tekijät ovat vaikuttaneet hänen tai läheisensä toipumiseen tai elämän muutokseen sekä siihen sopeutumiseen.

Koulutettu kokemusasiantuntija on käynyt omien kokemuksien lisäksi koulutuksen työhön.


Mielen rentoutus

Rauhoitamme kehoasi ja mieltäsi, pääpaino pään, kasvojen ja hartioiden alueella kevyellä hieronnalla ja kosketuksella, yhdistäen energia- sekä soveltaen Intialaista päänhierontaa.

Monesti päänalueella on tukoksia ja jumeja, joita emme itse juurikaan saa hoidettua ja useimmiten hieronnoissakin päänalue jätetään käsittelemättä. Esim. vagus- eli kiertäjähermo, meidän pisin aivohermo aktivoituu mm. kosketuksesta. Vagushermo hermottaa myös kasvojen aluetta, ja aktivoituu, kun kasvojen alueen lihasjänteys hellittää. Kasvot ottavat vastaan ja lähettävät valtavan määrän tunneinformaatiota, josta emme yleensä itse ole tietoisia.  Tämä hermo haarautuu ympäri kehoa, joten rentoutus vaikuttaa koko kehoon, myös sisäelimiin.


Mielen ja Kehon tasapaino

Kartoitamme mielesi ja kehosi tarpeet kokonaisvaltaisesti.  Ensimmäinen tapaaminen, jossa tehdään kartoitus ja suunnitelma tulevalle, on 90 min. ja seuraavat tapaamiset livenä tai netin kautta 45 min.

Käymme läpi perusteellisesti ravitsemuksen, liikunnan, levon, sosiaalisen elämän sekä mielen hallinnan ja rentoutumisen. Kehotuntemukset ja oireet liittyvät usein joko ravitsemuksen tai mielen epätasapainoon. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, emmekä pelkästään yhtä asiaa korjaamalla saa nopeita huipputuloksia, siksi käymme perusteellisesti läpi nämä kaikki osa- alueet.

Autan ja tuen sinua tässä matkan varrella, annan sinulle avaimet ja kaikki oppini käyttöösi ja teen sinulle tarvittavat ohjelmat. Kaikki räätälöidään yksilöllisesti, koska sitä me olemme, kaikki erilaisia. mielemme, kehomme, kehon toimintamme, tarpeemme sekä toiveemme. Etenemme siis sinun tavoitteiden ja toiveiden mukaan, mutta Sinun pitää olla itse valmis muutokseen, kukaan muu ei sitä puolestasi voi tehdä.

Tämä palvelu on hetkellisesti tauolla. Näihin varataan säännöllisesti kohtaamisia, enkä tällä hetkellä voi luvata tapaamisia tasaisin väliajoin.


Oman voiman kuva

Meillä on hyvin usein vääristynyt kuva omasta ulkonäöstämme, olemuksestamme. Unohdamme miten kauniita oikeasti olemme, kun meille jää päähänpinttymä tai uskomus jostain vanhasta. Peppuni on iso, vatsamakkarani hallitsee kehoani ja pukeutumistani, nenäni on iso ja ruma, mitä milloinkin. Tämän kuvauksen on tarkoitus kuvata ja tuoda esiin, tämä mieltä hallitseva epäkohta kauniilla tavalla, jotta itsekin ymmärrät, että ei se niin kauhea olekaan. Sen ei tarvitse häiritä arkeasi enää.

Kuvauksessa tuodaan esiin sinun ihanat kauniit piirteesi, ilmeesi, tunteesi. Me jokainen olemme kauniita omalla tavallamme. Aluksi keskustelemme suhteesta itseesi ja sitten keinoista jolla voimme tuoda sinun oman kauneutesi ja elinvoimaisuutesi, sinun vahva oma voimasi esille. Tämä on sinun voimakuva, joka voi olla suuri muutos sinun omaan kehokuvaasi.

Se vaatii toki rohkeutta astua kameran eteen ja etenkin jos on tunne ettei ikinä kuvat minusta onnistu. Näin ei kuitenkaan ole vielä kenellekään käynyt. Kuvaus tapahtuu rennosti ja rauhallisesti, sinun tahtisi mukaan, harjoittelemme rauhassa tuntumaa kameran edessä, joskus se on jopa hetkessä ohi. Moni yllättää itsensä.

Kuvasta tehdään täysin sinunlainen. Voit kaunistautua, tulla luonnon lapsena, pukeutua parhaisiin, olla alusvaatteillasi tai vaikka ilkosillaan.

Kuva voidaan myös toteuttaa Kehon ja Mielen tasapainon pakettiin sisältyväksi, jolloin kuvia otetaan ennen ja jälkeen, jolloin näet kehosi, ihosi, ja elinvoimaisuutesi muutoksen. Saat 4 digikuvaa valmiina.


Energiahoito


Kaikki meissä ja ympärillämme on energiaa - aivan kaikki, näemme sitä tai emme. Sitä voi myös rauhoittaa, tasapainoittaa ja puhdistaa. Monesti epätasapainossa olevat energiat sekoittavat mielemme, pahimmillaan keho reagoi erilaisin tuntemuksin, kuten esim. kivulla, lihasjumeilla jne.

Kiire, stressi sekä traumat ovat yksi suurimpia tekijöitä meidän arjessa, jotka saavat meidät epätasapainoon. Niiden purkaminen on alkutaival tasapainoiseen olotilaan. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Meidän elämän peruspilarit on ravitsemus, uni, lepo ja sosiaaliset suhteet ja nämä kaikki vaikuttaa kehoomme ja mieleemme, siksi pelkkä energiahoito ei ihmistä korjaa, vaan siihen tarvitaan omia toimia edellä mainittujen suhteen.

Energiahoidon tuottama rentoutus ja ns.solmujen (energiatukosten) avaus, voi olla se laukaiseva tekijä liikkeelle pääsemisessä, elämän haasteissa.

Tarvitsetko Sinä selkeyttä elämääsi? Etkö saa otetta asioista? Etkö tiedä mitä sinun tulisi tehdä, minne mennä tai mihin kuulut? Jumittaako ajatuksesi, kenties koko kehosi?

Energiahoidon aikana pääset rentoutumaan ja samalla hoidamme kehosi tukkeumia ja päästämme kehon omat energia virtaamaan vapaasti ja keho vapautuu hoitamaan itse itseään.

Energiahoito sopii kaikille, myös lääketieteellisen hoidon rinnalle, mutta ei korvaa lääketieteellistä hoitoa, eikä suositella lääketieteellisen hoidon pois jättämistä, ilman keskustelua lääkärin kanssa.

.         Kokemusasiantuntijuudessa olen vannonnut vaitiolovelvollisuuden, mutta jokaisessa tapaamisessa tämä on ehdoton,                                    100% luottamus ja vaitiolo, on se sitten kuvaus tai mikä tahansa tarjoamani palvelu.